2011. november 30.

Címlapsztori (Ugly Betty)- 2006-2010


A film egy kimondottan csúnyácska lány élettapasztalatait, mindennapjait mutatja be 4 évados sorozatban. Betty főszerkeszői asszisztensként kezdi munkáját a híres divatmagazinnál a Mode-nál. Ármánykodás, szerelem, barátság és család. Ez az összetevője egy kicsit unalmasra és kiszámíthatóra sikeredett sorozatnak. Mindemellett tele igazságtalan és szomorú helyzetekkel. Minden szereplő harcol a saját életcéljának a megvalósításáért, még ha ez néha keresztbe is tesz a másik céljának.
Mint ahogy a Hollywoodi filmekben megszokott a rút kiskacsából gyönyörű hattyú lesz, úgy alakul át a mi csunyácska lányunk a sorozat végére gyönyörű nővé.
A főszerepben America Ferrara, de a szereplők között felismerhetjük Alan Dale, Ana Ortiz, Ashley Jensen, Becki Newton, Eric Mabius, Mark Indelicato, Tony Plana, Vanessa L. Williams.
Ami a sorozatot illeti, véleményem szerint nem olyan szörnyű, bár a 3. és 4. évadban már eléggé ellaposodik a történet. Ennek ellenére nekem szerethetőnek tűnik. Nem épp az a megszokott szappanopera, hanem társul hozzá némi humor is.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése