2011. október 17.

Ilyen az élet (Life as We Know It) -2010

A film a romantikus vígjáték és a dráma műfaját ötvözi. A két főszereplő élete -akik egyébként utálják egymást- váratlanul teljesen más fordulatot vesz.
Holly (Katherine Heigl) egy egyre sikeresebb ételszállító üzletet vezet, Messer (Josh Duhamel) pedig ígéretes sportközvetítés-rendező. A borzasztó első "majdnem randi" után ki nem állhatják egymást. Viszont keresztlányukat, Sophie-t mindketten imádják, akinek a szerepét egyébként hármasikrek játsszák (Alexis Clagett, Brynn Clagett, Brooke Clagett). Amikor Sophie szülei váratlan autóbalesetben meghalnak, és végrendeletükben Hollyra és Messerre bízzák a lány nevelését, kénytelenek félretenni egymás iránti ellenszenvüket.
Véleményem szerint nagyon megnyerő a történet. S még szerethetőbbé teszi a filmet az aranyos kislány jelenléte és sorsa. A film tele van aprócska poénokkal, amelyek némileg feldobják a film hangulatát. Bár teljesen kiszámítható a film befejezése, mégis egyrészt izgalmasnak mondható. Akik kedvelik a szívmelengető romantikus vígjátékokat, azoknak ajánlom figyelmükbe, mert tetszeni fog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése